Mattekojan 2, lärarpaket inkl elevträning

Mattekojan 2, lärarpaket inkl elevträning

Paketerbjudande
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

I Mattekojan 2, lärarpaket ingår:
Lärarhandledning, 1 ex
Digitalt lärarstöd, licens 12 mån, 3 ex
Digital träning; elevlicens 12 mån, 35 ex
Digital träning, lärarlicens 12 mån, 3 ex

Mattekojan 2, lärarhandledning innehåller didaktik som är enkel att förstå, aktiviteter som är lättarbetade och hjälper eleverna att gå från konkret lärande till abstrakt tänkande. Här finns även sagorna om grodan Gugge, humlan Sum-Sum och deras vänner vid vattnet. Till sagan finns frågor, problemlösning, uppgift på hög nivå och diskussionsförslag till sagobilden. I lärarhandledningen finns även didaktiska tips, pedagogiska aktiviteter och stöd i hur du kan förenkla och utmana för att anpassa undervisningen till alla dina elever. Du ser också vilka missuppfattningar eleverna kan ha och vad du bör observera.

Mattekojan 2, digitalt lärarstöd är ett komplement till den tryckta lärarhandledningen. Här finns elevbokens alla sidor så att du kan projicera dem på tavlan. I lärarstödet finns också sagobilden med frågor och svar, sagan inläst, problemlösning, bildspel med räknehändelser och uppgifter på hög nivå. 
I lärarstödet ingår också en digital verktygslåda med geometriska figurer, tallinjer, positionssystem, bråk mm, och en övningsgenerator som genererar digitala uppgifter utifrån vilket räknesätt och talområde som du väljer. 

Mattekojan 2, digital träning, elevlicens är elevens komplement till boken, och följer samma mål och struktur. Här finns självrättande uppgifter kopplade till varje mål, och enkla spel för att träna och befästa begrepp.

Mattekojan 2, digital träning, lärarlicens har samma innehåll som elevversionen. Dessutom kan du följa dina elevers resultat på de självrättande övningarna.

Mattekojan i korthet:
-    Fokus på taluppfattning 
-    Sagotema ger lust och nyfikenhet
-    Enkelt att anpassa för alla elever 
-    Utprovat av 40 lärare och 700 elever
 

  • Artikelnr: 51108353
  • Upplaga: 1.1
  • Utgivningsår: 2022
Mattekojan – matematik för 1-3

Kika in i Mattekojan!

Mattekojan är en ny serie för årskurs 1–3, som har fokus på taluppfattning för att bygga elevernas förståelse och matematiska grund. Grodan Gugge och humlan Sum-Sum hjälper barnen att förstå matematiken!

Mer om serien