Prima Matematik 3 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Prima Matematik 3 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Privatkund? Läs mer här

Prima Matematik 3 Lärarwebb är lärarens komplement till de tryckta grundböckerna Prima 3A och 3B.

Prima Matematik 3 Lärarwebb är ett stöd för dig som pedagog. I webben hittar du författarens tankar, lärarhandledningen, kopieringsunderlag, bedömning och matriser. Har du projektor eller interaktiv skrivtavla kan du projicera upp alla mattelabben, målsidorna samt samtalsbilderna. Till samtalsbilderna finns frågor, vilka du kan klicka fram en i taget. I Färdighetsträningen kan du göra individuella övningsblad. Välj räknesätt, talområde, uppgiftstyp samt antal uppgifter. Klicka sedan på Skapa pdf och du har ett färdigt övningsblad att trycka ut.

I Primas lärarwebb finns även övningar anpassade till interaktiv skrivtavla. Övningarna ligger i Gleerups verktygslåda för matematikundervisning, vilken ingår i lärarwebben. Verktygslådan som är enkel att använda ger dig möjlighet att tillsammans med eleverna arbeta interaktivt.


Prima Matematik 3 Lärarwebb passar för dig som:

• på ett enkelt sätt vill göra genomgångarna interaktiva
• vill lyfta undervisningen genom att låta eleverna ta en mer aktiv roll
• vill öka användandet av digitala lärverktyg
• komplettera Prima Matematik med ytterligare material så som färdighetsträning och diagnoser


Författare till Prima Matematik är Åsa Brorsson, matematikutvecklare och lärare med månggårig erfarenhet av undervisning i matematik. Åsa arbetar på Hagenskolan i Göteborg.

 

  • Artikelnr: 40679475
Prima matematik för F-3

Upptäck nya Prima!

I nya Prima matematik har målen blivit ännu tydligare – både för lärare och elev. I de populära Mattelabben finns övningar för kommunikation. Och i lärarstödet finns nu digitala genomgångar, Minilektioner, kopplade till målen.

Mer om serien