Mattekojan 1 digitalt lärarstöd och digital elevträning

Mattekojan 1 digitalt lärarstöd och digital elevträning

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

I paketet ingår:
Mattekojan 1, digitalt lärarstöd licens 12 mån, 3 st
Mattekojan 1, digital träning, elevlicens 12 mån, 35 st
Mattekojan 1, digital träning, lärarlicens 12 mån, 3 st

Mattekojan 1, digitalt lärarstöd är ditt komplement till den tryckta lärarhandledningen. Projicera elevbokens alla sidor härifrån. Vill du samla klassen runt elevbokens samtalsrutor finns de projicerbara utan omkringliggande text eller uppgifter. De kan även skrivas ut som planscher. 

Sagobilderna finns som bildspel med frågor, problemlösning och svar. Sagan är inläst. Räknehändelser finns som bildspel för gemensamt arbete i klassen. De kan även skrivas ut för arbete i par, enskilt eller som läxa. 

Det ingår en digital verktygslåda med interaktiva klockor, pengar, geometriska figurer, tallinjer och mycket mer, samt en övningsgenerator som genererar digitala uppgifter utifrån det räknesätt och talområde du själv väljer. Uppgifterna kan skrivas ut, med eller utan facit.

Du kan skriva ut en stor mängd kopieringsunderlag: Uppgifter på hög nivå, flera olika Häften med arbetsblad, Gruppledtrådar, Räknehändelser, Målredovisning, klippdockor på Gugge och Sum-Sum, planscher och mycket mer. 

Mattekojan 1, digital träning, elevlicens är elevens komplement till elevboken. Till varje kapitel finns självrättande uppgifter kopplade till varje mål. För att befästa kapitlens begrepp finns enkla spel. 
Fler självrättande uppgifter finns för att eleverna ska automatisera baskunskaper. Dessa underlättar för arbetsminnet när mer komplicerade uppgifter ska lösas, och är nödvändiga för att eleverna ska fortsätta lyckas med, och känna glädje för, matematiken i högre årskurser. 

Mattekojan 1, digital träning, lärarlicens har samma innehåll som elevversionen. Via denna kan du följa varje elevs resultat på de självrättande övningarna.

Notera! Didaktik, instruktioner till konkreta aktiviteter och arbetsbeskrivningar med mera, finns i den tryckta lärarhandledningen. Önskar du även detta, rekommenderas Lärarpaketet.
 

  • Artikelnr: 51108599
Mattekojan – matematik för 1-3

Kika in i Mattekojan!

Mattekojan är en ny serie för årskurs 1–3, som har fokus på taluppfattning för att bygga elevernas förståelse och matematiska grund. Grodan Gugge och humlan Sum-Sum hjälper barnen att förstå matematiken!

Mer om serien