Prima matematik 1 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Prima matematik 1 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Privatkund? Läs mer här

Prima Matematik 1 Lärarwebb är lärarens komplement till de tryckta grundböckerna Prima 1A och 1B.

Prima Matematik 1 Lärarwebb är ett stöd för dig som pedagog. I webben hittar du författarens tankar, lärarhandledningen, kopieringsunderlag, bedömning och matriser. Har du projektor eller interaktiv skrivtavla kan du projicera upp alla mattelabben, målsidorna samt samtalsbilderna. Till samtalsbilderna finns frågor, vilka du kan klicka fram en i taget. I Färdighetsträningen kan du göra individuella övningsblad. Välj räknesätt, talområde, uppgiftstyp samt antal uppgifter. Klicka sedan på Skapa pdf och du har ett färdigt övningsblad att trycka ut.

I Primas lärarwebb finns även övningar anpassade till interaktiv skrivtavla. Övningarna ligger i Gleerups verktygslåda för matematikundervisning, vilken ingår i lärarwebben. Verktygslådan som är enkel att använda ger dig möjlighet att tillsammans med eleverna arbeta interaktivt.


Prima Matematik 1 Lärarwebb passar för dig som:

  • på ett enkelt sätt vill göra genomgångarna interaktiva
  • vill lyfta undervisningen genom att låta eleverna ta en mer aktiv roll
  • vill öka användandet av digitala läromedel
  • komplettera Prima Matematik med ytterligare material så som färdighetsträning och diagnoser

Författare till Prima Matematik är Åsa Brorsson, matematikutvecklare och lärare med månggårig erfarenhet av undervisning i matematik. Åsa arbetar på Hagenskolan i Göteborg.

 

 

  • Artikelnr: 40679451
  • Upplaga: 1.1
  • Utgivningsår: 2012
Prima matematik för F-3

Prima matematik – kommunikation och målfokus

Prima matematik är ett av Sveriges mest populära läromedel i matematik för lågstadiet! Här får eleverna utveckla sina matematiska förmågor och blir medvetna om sin egen kunskapsutveckling. Kommunikationen står i centrum och det blir tydligt för eleverna vad de ska lära sig.

Mer om serien