Sparks Year 5 Elevwebb Individlicens 12 mån

Sparks Year 5 Elevwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Privatkund? Läs mer här

Sparks är en läromedelsserie i engelska för årskurs 4-9 utformat utifrån kursplanen. Här finns utmaningar för alla elever. Varierade texter och övningar på olika nivåer gör det enkelt att individanpassa. Dina elever får träna kommunikation i autentiska situationer och med innehåll som är ”på riktigt”. Eleverna lär sig något annat samtidigt som de lär sig kommunicera på engelska.


Sparks elevwebb är ett komplement till de tryckta böckerna Sparks Textbook och Workbook. I elevwebben har eleverna tillgång till texternas och hörövningarnas ljudfiler på olika engelska dialekter.

Här finns även extra ordövningar och extra grammatikövningar. I elevwebben ligger materialet Basic Training, som är en förenklad variant av bastexterna (part-1-texterna).


Sparks elevwebb i korthet:
• Ljudfiler till alla texterna och hörövningarna
• Självrättande ordövningar och extra grammatikövningar

Författarna till Sparks 4-6 är Katarina Svenning och Jeremy Taylor.

Katarina Svenning är legitimerad lärare i engelska, tyska och historia. För tillfället arbetar hon på Dammfriskolan i Malmö. Katarina älskar böcker och slukar all sorts litteratur men mest illustrerade romaner och serier.

Jeremy Taylor är från Bristol i England men bor nu i Tjeckien. Han är författare till både läromedel och böcker med roliga historier. Jeremy föreläser och har utbildningar för engelsklärare runt om i Europa. Han tycker om att fotografera och jonglera.

 

  • Artikelnr: 51102962
  • Utkommer: 2020-08-01
Sparks – engelska för 7-9

Tänd gnistan hos varje elev!

I nya Sparks finns utmaningar för alla elever. Breda teman, nivåindelade texter och gott om fördjupningsuppgifter. Dessutom finns Basic Training – extramaterial för elever som läser engelska som språkval. Med Sparks får dina lever träna kommunikationsförmågan i autentiska situationer, i teman som är ”på riktigt”. Bjud in världen i ditt klassrum!

Mer om serien