Sparks Year 6 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Sparks Year 6 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Sparks är en läromedelsserie i engelska för årskurs 4-9 utformat utifrån kursplanen. Här finns utmaningar för alla elever. Varierade texter och övningar på olika nivåer gör det enkelt att individanpassa. Dina elever får träna kommunikation i autentiska situationer och med innehåll som är ”på riktigt”. Eleverna lär sig något annat samtidigt som de lär sig kommunicera på engelska.

Sparks lärarwebb är ett omfattande lärarmaterial med lektionsplaneringar, bedömningsunderlag, förslag till länkar, extramaterial, prov, ljudfiler till texter och hörförståelse. Här finns även Basic training, som är filmer, presentationer och nedkortade varianter av bastexterna. Till varje bastext finns en mindre test och efter en hel unit finns det större prov som testar förmågorna lyssna, läsa, skriva och tala.

Lärarwebben innehåller också allt material som finns i elevwebben.
 
Sparks lärarwebb i korthet:
• Lektionsplaneringar, interaktiva presentationer, extramaterial, facit och bedömningsunderlag
• Förslag på hur man samtalar om och tränar olika språkliga strategier
• Allt material som finns i elevwebben, dvs alla ljudfiler, extraövningar samt Basic Training

Författarna till Sparks 4-6 är Katarina Svenning och Jeremy Taylor.
Katarina Svenning är legitimerad lärare i engelska, tyska och historia. Katarina älskar böcker och slukar all sorts litteratur men mest illustrerade romaner och serier.
Jeremy Taylor är från Bristol i England men bor nu i Tjeckien. Han är författare till både läromedel och böcker med roliga historier. Jeremy föreläser och har utbildningar för engelsklärare runt om i Europa. Han tycker om att fotografera och jonglera.

  • Artikelnr: 51104041
Sparks – engelska för 4-6

Tänd gnistan hos varje elev!

I nya Sparks 4–6 finns utmaningar för alla elever. Varierade texter och övningar på flera olika nivåer gör det enkelt att individanpassa. Med Sparks får dina elever träna kommunikation i autentiska situationer och med innehåll som är ”på riktigt”. Eleverna lär sig engelska samtidigt som de lär sig något annat.

Mer om serien