Prima Svenska 4 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Prima Svenska 4 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Av Ulf Eskilsson
Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Prima svenska är en basserie i svenska för låg- och mellanstadiet. En välfylld basbok, en loggbok med nya möjligheter för individuell språkutveckling och dokumentation och en lärarwebb där du kan lägga upp din undervisning och inspireras av lektionsplaneringar och idéer ger dig och dina elever en trygg grund i svenska.

Prima svenska passar dig som:

  • vill arbeta med språket i meningsfulla sammanhang
  • vill ha omfattande lärarmaterial med underlag för pedagogiska planeringar
  • söker ett basläromedel med digitala komponenter

Prima svenska, Lärarwebb 4 är lärarens komplement till den tryckta boken Prima svenska 4 Basbok. Lärarwebben ger dig det stöd du behöver i form av lektionsplaneringar, förslag på filmer från UR, lathundar, kopieringsunderlag för utskrift, och förslag på hur du kan undervisa i grammatik. Författarna presenterar kunskapssynen och innehållet i Prima svenska och Ann-Marie Körling har skrivit ett inspirerande förord.  Du kan göra dina egna planeringar utifrån innehållet i Prima Lärarwebb och dessutom lägga till eget innehåll. 

Författaren Ulf Eskilsson har lång erfarenhet både som lärare och läromedelsförfattare. Han vet vad som fungerar i klassrummet och hur man omsätter de tankarna i ett läromedel.

  • Artikelnr: 40685957
Prima svenska för F-6

Prima svenska – gör alla till stjärnor!

Prima svenska är en läromedelsserie för låg- och mellanstadiet. Arbetssättet i Prima svenska är tematiskt och inspirerar barnen att jobba kreativt med språket. Lärarmaterialet är fyllt med material till varje tema i boken.

Mer om serien