Viewpoints Vocational Lärarwebb Individlicens 12 mån | Gleerups

Viewpoints Vocational Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
249 kr
exklusive moms

Viewpoints är en basserie i engelska för steg 5, 6 och 7. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb, lärar-cd och digitalt läromedel.

Viewpoints Vocational är ett läromedel för engelska steg 5 på de yrkesförberedande programmen. Läromedlet består av engagerande, varierade och moderna texter av populära författare, som Nick Hornby, Malala Yousafzai och Brian Bilston, som ger en lättare ingång till autentisk engelska. De lättsamma berättelserna och gripande skildringarna täcker olika ämnesområden och låter eleverna identifiera sig med ungdomar från olika delar av den engelskspråkiga världen. Riklig glossering samt omväxlande och försiktigt uppbyggda övningar kring varje text ger eleverna goda möjligheter att träna ordförråd och grammatik. Tankeväckande diskussionsfrågor och ändamålsenliga skrivuppgifter motiverar dem att uttrycka sig inom en tydlig ram. Enkla och lättförståeliga instruktioner gör alla uppgifter näst intill självgående.

Viewpoints Vocational Lärarwebb är lärarens komplement till den tryckta boken Viewpoints Vocational. Lärarwebben innehåller allt som finns i elevwebben. Dessutom innehåller lärarwebben ett stort antal resurser för läraren att använda i undervisningen, bland annat: extra arbetsblad och test, hör-/läs-/talövningar, yrkesinfärgade aktiviteter, facit, ljudfiler, råd och lektionstips, ordlista med fonetik, bilder och länkar. Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.

Viewpoints Vocational Lärarwebb i korthet:
• lärarens komplement till den tryckta boken
• allt som finns i elevwebben samt ett stort antal resurser för dig att använda i undervisningen
• ger dig möjlighet att följa elevernas resultat samt kommunicera med dem

  • Artikelnr: 40674951

Produkter i serien