Ellära i teori och praktik, digitalt läromedel, lärare, 12 m

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

 

Ellära i teori och praktik är ett heltäckande digitalt läromedel i modern ellära med speciellt fokus på kursen praktisk ellära.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Ellära i teori och praktik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Ellära i teori och praktik består av två huvuddelar, en praktisk och en teoretisk. Ellära i praktiken består av berättande och beskrivande texter som kombineras med innehållsrika och pedagogiska illustrationer. Grundläggande fakta beskrivs i praktiska sammanhang och eleverna får en helhetsbild av hela elanläggningar. I slutet av varje avsnitt finns övningar för eleven. Ellära i teorin fungerar som en uppslags-, fakta- och fördjupningsdel. Här finns korta och faktatäta avsnitt kombinerat med beräkningsexempel.

Lärarstöd 
Lärarversionen innehåller allt som finns i elevversionen samt ytterligare lärarstöd och ger utökad funktionalitet som underlättar för dig i din undervisning.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
Ellära i teori och praktik täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

 

  • Artikelnr: 40680303
Om serien
Ellära i teori och praktik

Ellära för gymnasiekursen Praktisk ellära

Ellära i teori och praktik är ett läromedel i modern ellära med speciellt fokus på gymnasiekursen Praktisk ellära. Ellära i teori och praktik kan även användas för delar av kurserna Ellära 1 och 2. Läromedlet består av faktabok, övningsböcker och digitalt läromedel.