Viewpoints 1, digital, elevlic, 12 mån | Gleerups

Viewpoints 1, digital, elevlic, 12 mån

Av Linda Gustafsson; Uno Wivast
Digital produkt
129 kr
exklusive moms

Viewpoints 1, 2, 3 och Vocational är heltäckande digitala läromedel för engelska steg 5, 6 och 7.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Viewpoints 1 i engelska för högskoleförberedande program steg 5. Med en tydlig struktur och engagerande texter av populära författare som Nick Hornby och Charlaine Harris, tankeväckande diskussionsfrågor och de redskap som behövs för att klara NP.

Interaktivt och multimodalt
Viewpoints 1 innehåller 18 huvudtexter med inspelat ljud. Det finns en stor mängd övningar som hjälper eleven att förstå, analysera, interagera och producera, inspirerande filmer som uppmuntrar till fördjupning, nyttiga länkar, sök- och anteckningsfunktion samt möjligheten att ”klicka och lyssna” på de engelska orden.

Tester och övningar
Här finns interaktiva övningar och uppgifter som hjälper eleven att förstå, analysera, interagera och producera eget material. Lättförståeliga instruktioner som gör övningarna näst intill självgående.

Lärarstöd
Arbetsblad och prov i skrivbart format (inklusive extra Listening-, Reading- och Speaking-övningar baserade på nationella prov), idéer och underlag till projektarbete, yrkesinfärgade aktiviteter, råd och lektionstips till varje tema, facit, länkar samt autentiska texter med övningar via Viewpoints Live finns här. Du har även möjlighet att lägga till och dela eget material samt följa elevernas resultat.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Viewpoints 1 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr: 40680587

Produkter i serien