Lex Affärsjuridik, digital, lärarlic, 12 mån | Gleerups

Lex Affärsjuridik, digital, lärarlic, 12 mån

Av Erik Öman, Michael Pauli, Eva Lundberg
Digital produkt
279 kr
exklusive moms

LEX är en serie heltäckande digitala läromedel för gymnasiets kurser i juridik.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med LEX Affärsjuridik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här behandlas de rättsområden som är viktiga ur ett företagsperspektiv. Områden som till exempel associationsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt, krediträtt och marknadsrätt tas upp.

Interaktivt och multimodalt
Här finns pedagogiska filmer av mycket hög kvalitet som visar den privatjuridiska verkligheten. Bland annat intervjuer med en familjerättsjurist, en polis och en mäklare.

Tester och övningar
Här finns självrättande övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd
LEX Affärsjuridik innehåller bland annat lösningar, ytterligare övningsuppgifter, powerpoint-bilder och utökad funktionalitet.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I LEX Affärsjuridik har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr: 40684677

Produkter i serien