Viewpoints 2, digitalt läromedel, lärare, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Viewpoints 1, 2, 3 och Vocational är heltäckande digitala läromedel för gymnasiets kurser i engelska.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Viewpoints 2 är ett läromedel för kursen Engelska 6. Här hittar du en rad stimulerande och omväxlande texter av olika genrer, från olika tider och delar av den engelskspråkiga världen. Texterna är noga utvalda för att både väcka elevernas intresse och träna deras analytiska förmåga.  

Interaktivt och multimodalt
Till samtliga huvudtexter finns inspelat ljud, samt övningar som hjälper eleven att förstå, analysera, interagera och producera, två typer av ordlistor (engelsk-svensk/engelsk-engelsk), inspirerande länkar som uppmuntrar till fördjupning, samt möjligheten att höra uttal.

Tester och övningar
Interaktiva övningar och uppgifter hjälper eleven att befästa och fördjupa sin språkinlärning samt att utveckla färdigheterna. Ytterligare läs- och hörförståelseövningar fungerar som en länk mellan läromedlets inbyggda innehåll och aktuellt material bortom läromedlets ramar. En mängd olika tester finns i lärarmaterialet.

Lärarstöd
Lärarmaterialet består av extra arbetsblad och prov, bedömningsstöd, facit, ljud och länkar. Här finns dessutom prov till de flesta texter samt uppgifter baserade på de nationella proven.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Viewpoints 2 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr: 40685063
Om serien
Viewpoints – engelska för gymnasium och vuxenutbildning

Viewpoints – Engelska

Viewpoints är en omfattande läromedelsserie för gymnasium och vuxenutbildning som fungerar för alla elever, oavsett kunskapsnivå. Här finns fängslande texter som presenterar olika perspektiv från den engelskspråkiga världen. I serien finns läromedel för kurserna Engelska 5, 6 och 7. För varje kurs finns tryckt läromedel med kompletterande digital elevträning och digitalt lärarmaterial samt digitalt läromedel.

För dig som vill arbeta digitalt!

Med Viewpoints digitala läromedel får du kvalitetssäkrat innehåll och en hel rad smarta funktioner. 

  • Flexibelt läromedel som ger unika möjligheter till individualisering
  • Engagerande och varierande texter av olika genrer, t ex autentiska texter med tillhörande övningar
  • Inspelat ljud, ordlistor, länkar och övriga resurser som motiverar eleverna till fördjupning
  • Interaktiva övningar som hjälper eleverna att befästa och fördjupa sin språkinlärning
  • Viewpoints Live – samspel mellan läromedlets inbyggda innehåll och aktuellt material utanför läromedlet
  • Lärarmaterial med arbetsblad och prov, övningar baserade på nationella prov, yrkesinfärgade aktiviteter, idéer och underlag till projektarbete, bedömningsstöd, råd och lektionstips samt facit
  • En rad användningsbara funktioner och stöd för smart studieteknik

Tryckt läromedel + digitalt komplement

Den digitala elevträningen är elevernas komplement till de tryckta läromedlen. Här finns en mängd extra övningar och test, med betoning på vokabulär, grammatik och förståelse, som hjälper eleven att befästa och fördjupa sin språkinlärning. Här hittar eleverna även ljudfiler, extra ordlistor, litteratur- och filmtips, samt länkar. Det digitala lärarmaterialet innehåller dessutom lärarstöd i form av extra arbetsblad, test, hör-, läs- och talövningar, facit, bedömningsstöd, råd, lektionstips och bilder. 

Viewpoints utvecklar elevernas engelska

Hur väcker vi elevernas engagemang och intresse till diskussion och läsning i engelska? Hur får vi dem att ta till sig grammatiken utan att den upplevs som tråkig? Med moderna texter av olika typer, varierande övningar och kreativ grammatik hjälper Viewpoints eleverna att utveckla sin engelska.