Möt historien 1b, digital, lärarlic, 12 mån | Gleerups

Möt historien 1b, digital, lärarlic, 12 mån

Digital produkt
259 kr
exklusive moms

Möt historien 1b är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen historia 1b.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Möt historien 1b tar inledningsvis upp källor och historiebruk vilket följs av en översikt av historien fram till franska revolutionen. Huvuddelen av läromedlet består av sex kronologiska teman som är mer eller mindre fristående från varandra.

Interaktivt och multimodalt
Här finns interaktiva tidslinjer och film- och ljudklipp från olika arkiv. Dessutom berättar författaren korta och spännande händelser om äkta människor – allt för att öka engagemanget och levandegöra det förflutna.

Tester och övningar
Teorier och begrepp introduceras löpande i texterna samtidigt som eleverna görs medvetna om olika perspektiv att se på historien. Här finns även gott om frågor och övningar i källanvändning och historiebruk.

Lärarstöd
Lärarversionen innehåller allt som finns i elevversionerna samt facit, ytterligare arbetsuppgifter med mera. Som lärare kan du dessutom enkelt bygga ut läromedlet med egna övningar, artiklar, länkar med mera där du tycker de passar.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Möt historien 1b har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr: 40693563

Produkter i serien