LEX Affärsjuridik, fakta- och övningsbok, 2:a uppl

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

LEX är en läromedelsserie i juridik som täcker gymnasieskolans samtliga tre kurser i ämnet. Läromedlen kan läsas av alla som är intresserade av juridik och fungerar även som introduktionslitteratur vid högskolestudier. Serien består av tryckta elevböcker och digitala läromedel.

LEX Affärsjuridik, fakta- och övningsbokär utvecklad för gymnasiekursen Affärsjuridik. Här förenas teori med praktik, denna faktabok innehåller såväl övningsuppgifter som djupare diskussionsfrågor. Fokus ligger på de rättsområden som är viktiga ur ett företagsperspektiv. Läromedlet tar upp viktiga områden som till exempel associationsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt med mera. Här behandlas också juridiska begrepp och problemlösning i rättsliga sammanhang och olika sätt att lösa affärstvister.

LEX Affärsjuridik, fakta- och övningsbok i korthet:
• utvecklad för gymnasiekursen Affärsjuridik
• ger teoretisk kunskap och praktisk träning
• fokuserar på de rättsområden som är viktiga ur ett företagsperspektiv

  • Artikelnr: 40693976
  • Sidor: 320
  • Upplaga: 2.5
  • Utgivningsår: 2016
Om serien
LEX – juridik för gymnasium och vuxenutbildning

LEX Juridik

LEX är en läromedelsserie i juridik för gymnasium och vuxenutbildning. I serien finns läromedel för kurserna Privatjuridik, Affärsjuridik samt Rätten och samhället. Här förenas träning med praktik. Serien består av tryckta och digitala läromedel.

LEX för Privatjuridik, Affärsjuridik och Rätten och samhället 

  • Tillhandahåller teoretisk kunskap och praktisk träning enligt juridisk metod.
  • Ger insikt i rättsordningens roll i ett demokratiskt samhälle.
  •  Tränar elevernas förmåga att diskutera rättspolitiska och etiska frågor.
  • Gediget lärarmaterial med bildspel, lösningar, utvärderingar, rättsfall och mycket mer.

För dig som vill arbeta med tryckta läromedel!

I LEX-serien finns ett tryckt läromedel per kurs för Privatjuridik, Rätten och samhället samt Affärsjuridik. Här förenas träning med praktik på ett ypperligt sätt. Engagerande texter varvas med övningsuppgifter och djupare diskussionsfrågor. Eleverna tränas i att identifiera problem, söka och tolka relevant rättsregel och att tillämpa denna. Lärarmaterial till de tryckta böckerna hittar du i lärarversionerna av de digitala läromedlen. Här finns bildspel, lösningar, utvärderingar, rättsfall och mycket mer.

För dig som vill arbeta med digitala läromedel!

LEX digitala läromedel är heltäckande läromedel för respektive kurs. Här finns en rad smarta funktioner och extramaterial till både dig och dina elever. Engagerande texter varvas med självrättande övningar, rättsfall och exempel. Lärarversionen innehåller dessutom bildspel, lösningar, utvärderingar, rättsfall och mycket mer.