Mondo Matematik 8, digitalt lärarmaterial, 12 mån

Mondo Matematik 8, digitalt lärarmaterial, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Mondo matematik är ett basläromedel i matematik grundskolan. Med Mondo får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Författarna har skapat ett läromedel där eleverna får en trygg bas på rätt nivå och som innehåller tillämpningar där eleverna får utveckla sina kunskaper och förmågor. Mondo ger även stort stöd i det formativa arbetet genom kommunikativa gruppuppgifter och självbedömningar.

 

Mondo matematik 8 Digitalt lärarmaterial är lärarens komplement till den tryckta boken. Det digitala lärarmaterialet innehåller allt som finns i den digitala elevträningen, det vill säga självrättande diagnoser och övningar och filmade teorigenomgångar. Dessutom innehåller det digitala lärarmaterialet en lärarhandledning till respektive kapitel, fördiagnoser med facit, lärarhandledning till Tillämpa förmågorna med tillhörande självbedömning och uppgiftsspecifika bedömningsmatriser, prov med bedömningsanvisningar och matriser.

 

Mondo matematik 8 Digitalt lärarmaterial i korthet:

  • är lärarens komplement till den tryckta boken
  • stödjer läraren för att kartlägga och hjälpa elever med svårigheter i matematik
  • innehåller ett stort bedömningsstöd med fördiagnoser, prov och bedömningsmatriser
  • Artikelnr: 40695277
Om serien
Mondo matematik för 7-9

Mondo matematik – fokus på förmågorna!

Med Mondo matematik får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Välj nivå för att skapa en trygg bas och låt sedan eleverna utveckla sina kunskaper i det unika avsnittet ”Tillämpa förmågorna” – mindre projekt enskilt eller i grupp.

  • Ger alla elever möjlighet att få en trygg bas och utveckla sina kunskaper och förmågor  i vardagsnära mindre projekt ”tillämpa förmågorna”
  • Programmering ingår som en del i grundkursen
  •  Innehåller ett modernt lärarmaterial med bedömningsstöd och stöd för att kartlägga och hjälpa elever med svårigheter i matematik

"Tillämpa förmågorna" ger förståelse för nyttan av matematik

I det unika avsnittet "Tillämpa förmågorna" får eleven använda alla förmågorna i ett sammanhang och utveckla kunskaperna på sin nivå. Till alla uppgifter finns en specifik bedömningsmatris.