Sparks 8 Workbook

Bok
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Sparks är en basserie i engelska för årskurs 7-9. I Sparks finns utmaningar för alla elever. Breda teman, nivåindelade texter, ett rikt utbud av fördjupningsuppgifter och grundläggande uppgifter för elever som läser engelska som språkval.  Med Sparks får dina elever träna kommunikationsförmågan i autentiska situationer, i teman som involverar och är ”på riktigt”.


I Sparks 8 Workbook finns en stor mängd övningar. Här exemplifieras och tränas ord, uttryck och grammatiska strukturer som förekommer naturligt i texterna i Sparks 8 Textbook. Med hjälp av hör- och läsförståelseövningar, olika typer av skrivuppgifter och varierade muntliga övningar får eleverna tillfälle att öva mer och tillämpa språket. Ett flertal övningar har fokus på att använda engelskan i olika autentiska situationer. Eleverna tränas också att söka information på nätet för att använda i egen produktion, och att kritiskt granska sina källor.

För att ge eleverna möjlighet att få inflytande över sin undervisning och träna på att ta ansvar över det egna lärande finns i slutet av varje kapitel uppgifter som kallas Choose your Sparks. Uppgifterna är indelade i två nivåer, Basic Sparks och Extended Sparks, och är tätt kopplade till engelskans olika kunskapskrav. Här väljer eleverna, i samråd med läraren, vilka fördjupningsuppgifter de ska arbeta vidare med. Flera av övningarna är av kreativ art och tränar eleverna i att bli digitala producenter.

För att träna eleverna i att bli ägare av sin egen lärprocess och fungera som lärresurser för varandra finns checklistor för självbedömning och kamratbedömning. Checklistorna stöttar dessutom läraren i det formativa bedömningsarbetet.

Sparks i korthet:
- breda teman och nivåindelade texter
- stort utbud av både fördjupningsuppgifter och grundläggande uppgifter för elever som läser engelska som språkval
- bjuder in världen i klassrummet

  • Artikelnr: 40695680
  • Sidor: 136
  • Upplaga: 1.8
  • Utgivningsår: 2017

Sparks - ett smörgåsbord med utmaningar för alla

Om engelskundervisningen på Rödsleskolan i Oskarshamn
Om serien
Sparks – engelska för 7-9

Sparks – tänder gnistan hos varje elev

I Sparks engelska för 7-9 finns utmaningar för alla elever. Breda teman, nivåindelade texter och gott om fördjupningsuppgifter. Med Sparks får dina lever träna kommunikationsförmågan i autentiska situationer, i teman som är ”på riktigt”. Bjud in världen i ditt klassrum!

 

Beställ provexemplar!

Här kan du beställa provexemplar av Sparks 7–9!

Sparks Text- & Workbooks 

Sparks Textbook är uppbyggd kring breda teman som ger flera vinklar på samma ämne. För att inspirera och skapa förförståelse finns en gemensam introduktion inför varje kapitel med centralt innehåll, viktiga ord och bilder. I Sparks Workbook tränas ord, uttryck och grammatiska strukturer som förekommer naturligt i texten. Här finns också läsförståelseövningar, skrivuppgifter och muntliga övningar.  

Sparks digitalt lärarstöd och elevträning

Sparks digital elevträning hittar du färdighetsträning, grammatikövningar, multimediala uppgifter och ljudfiler till texter och hörövningar. Sparks digitalt lärarstöd ger dig pedagogiskt stöd och här finns planeringar, kunskapskrav, bedömningsunderlag, lektionsupplägg och prov. 

Sparks för årskurs 7-9:  

  • Breda teman och nivåindelade texter
  • Stort utbud av både fördjupningsuppgifter och grundläggande uppgifter för elever som läser engelska som språkval 
  • Bjuder in världen i klassrummet

In Sparks there's a great variety of texts. There are things that will make you sad, that will make you angry, and make you laugh. We want to make your students THINK about the world around them.

Jeremy Taylor, författare till Sparks 7-9, lärare och lärarfortbildare i engelska över hela Europa