Exponent 1c, 2:a upplagan | Gleerups

Exponent 1c, 2:a upplagan

Nyhet! Av Susanne Gennow; Ing-Mari Gustafson; Bo Silborn
Bok
349 kr
exklusive moms

Exponent är både klassiska och nytänkande läromedel i matematik för gymnasieskolans alla tio kurser. Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Serien består av tryckta elevböcker, elev- och lärarwebbar samt digitala läromedel.

Exponent 1c innehåller sex teman:
Taluppfattning
Algebra
Geometri
Procent
Funktioner
Sannolikhetslära och statistik

Läromedlet är anpassat efter gymnasiekursen Matematik 1c och riktar sig till elever som läser NA och TE. Här finns många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sju matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen. Återkommande kunskapskontroller i form av tester, övningar och omfattande problem ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov. I denna andra upplaga har stor hänsyn tagits till de synpunkter lärare och elever haft på den första upplagan av läromedlet. Du kan känna dig hemma i bokens tidigare upplägg. Här finns en mjuk progression bland övningsuppgifterna och de svårare uppgifterna har markerats med en eller två stjärnor. Här finns även gruppaktiviteter, mer tidskrävande utmaningar, gruppuppgifter och reflekterande frågor, som gör det enkelt att variera undervisningen.

Exponent 1c i korthet:
• anpassad efter gymnasiekursen Matematik 1c och riktar sig till elever som läser Na och TE
• många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sju matematiska förmågorna
• återkommande kunskapskontroller

  • Artikelnr: 40696670
  • Sidor: 392
  • Upplaga: 2
  • Utgivningsår: 2017

Produkter i serien

Exponent– Matematik för gymnasieskolans alla kurser och program

Exponent – matematik för gymnasieskolan

Exponent är både klassiska och nytänkande läromedel i matematik för gymnasieskolans alla kurser och program. Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. För varje kurs finns tryckt bok, webb samt digitalt läromedel.
Mer om serien