Gleerups matematik 7-9, lärarlic, 12 mån
Prova

Gleerups matematik 7-9, lärarlic, 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Gleerups matematik 7-9 är ett heltäckande digitalt läromedel utformat efter kursplanen och uppbyggt utifrån det centrala innehållet. Innehållet bygger på Mondo matematik 7-9. Med Gleerups matematik 7-9 får du och dina elever:

• Interaktiva, självrättande uppgifter i tre svårighetsnivåer
• Kommunikativa gruppuppgifter där eleverna får träna alla förmågor
• Filmade teorigenomgångar som ger en grundläggande förståelse
• Självrättande diagnoser och självbedömningar
• Fylligt lärarmaterial med planeringstips, muntliga och skriftliga prov

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Gleerups matematik får eleverna en trygg bas på rätt nivå men får även utveckla sina kunskaper och förmågor i större tillämpade uppgifter. Genom kommunikativa gruppuppgifter och självbedömningar får du stort stöd i det formativa arbetet. Eleverna får även möjlighet att utveckla kunskaper i programmering genom att lösa programmeringsproblem knutna till matematiken.

Interaktivt och multimodalt
De över 100 filmade teorigenomgångarna hjälper till att ge en grundläggande förståelse för innehållet i varje avsnitt. Filmerna är även utmärkta verktyg i det flippade klassrummet.
Den inbyggda räknaren och grafritaren (Desmos) gör en extern miniräknare överflödig.

Tester och övningar
Till varje avsnitt finns uppgifter på tre olika svårighetsnivåer. Samtliga uppgifter är interaktiva, självrättande och innehåller ibland tips och lösningsförslag. Till varje avsnitt finns även interaktiva, självrättande diagnoser med tillhörande självbedömning. I resultatvisningen kan du enkelt följa upp resultaten av de övningar som varje elev gör.

Lärarstöd
Gleerups matematik innehåller ett fylligt lärarmaterial med planeringstips, stöd för undervisningen, muntliga och skriftliga prov med bedömningsanvisningar.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

Besök på en mattelektion på Oxievångsskolan

Aldrig varit så kul att undervisa i matte som nu!
Mondo matematik för 7-9

Mondo matematik – fokus på förmågorna!

Med Mondo matematik får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Välj nivå för att skapa en trygg bas och låt sedan eleverna utveckla sina kunskaper i det unika avsnittet ”Tillämpa förmågorna” – mindre projekt enskilt eller i grupp.

Mer om serien