Mondo Matematik 8 Lärarwebb Individlicens 12 mån
Prova

Mondo Matematik 8 Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Mondo är ett basläromedel i matematik för årskurs F-9. Med Mondo får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Med Mondo får eleverna en trygg bas på rätt nivå som innehåller tillämpningar där eleverna får utveckla sina kunskaper och förmågor. Mondo ger även stort stöd i det formativa arbetet genom kommunikativa gruppuppgifter och självbedömningar.


Mondo matematik 8 lärarwebb är lärarens komplement till den tryckta boken. Lärarwebben innehåller allt som finns i elevwebben, det vill säga självrättande diagnoser och övningar och filmade teorigenomgångar. Dessutom innehåller lärarwebben en lärarhandledning till respektive kapitel, fördiagnoser med facit, lärarhandledning till Tillämpa förmågorna med tillhörande självbedömning och uppgiftsspecifika bedömningsmatriser, prov med bedömningsanvisningar och matriser.

Mondo matematik 8 lärarwebb i korthet:

• är lärarens komplement till den tryckta boken
• stödjer läraren för att kartlägga och hjälpa elever med svårigheter i matematik
• innehåller ett stort bedömningsstöd med fördiagnoser, prov och bedömningsmatriser

  • Artikelnr: 40695277
Mondo matematik för 7-9

Mondo matematik – fokus på förmågorna!

Med Mondo matematik får alla chansen att förstå och tillämpa matematikens grunder. Välj nivå för att skapa en trygg bas och låt sedan eleverna utveckla sina kunskaper i det unika avsnittet ”Tillämpa förmågorna” – mindre projekt enskilt eller i grupp.

Mer om serien