Digital kompetensdag 2024

Gleerups finns representerade under den Digitala kompetensdagen den 29 oktober i Växjö. 

Vi finns med som utställare och håller även i en programpunkt på Skolspåret under dagen. 

Välkommen att träffa oss där!

 

 

För vem?
För all pedagogisk personal från förskolan till universitet
Undrar du något?
E-post: info@gleerups.se

Telefon: 040-20 98 10

Syftet med digitala kompetensdagen är att ge länets pedagoger och skolledare nya idéer, verktyg, kunskap om skolans digitalisering och möjlighet till omvärldsbevakning.

Arrangörer för Digitala kompetensdagen är RUC IT och Kunskapsmiljön Digitala transformationer vid Linnéuniversitetet samt AV-Media Region Kronoberg. Vi erbjuder två spår – ett för förskolan och ett för skolan. Nytt för i år är att Filmregion Sydost medverkar som partner – med filmkunnighet i fokus. Välkommen till Linnéuniversitetet!


Missa inte Gleerups presentionspass
Skolspåret kl 11:30-12:00

Exploro – Aktivitetsbaserat och lustfyllt lärande som engagerar
Utforska nya Exploro med oss och upptäck hur du kan skapa en varierad undervisning som bidrar till ett lustfyllt, elevaktivt och producerande klassrum.

Exploro är en helt ny typ av läromedelstjänst som med en enda licens ger lärare och elever tillgång till alla ämnen 4-9.Vi ger dig tips på hur du kan undervisa med Exploros ämnesportaler uppbyggda av arbetsområden och aktiviteter som sträcker sig över ett antal lektioner. Exploro kan med fördel användas tillsammans med tryckt material för att skapa en varierad undervisning.
Kom och upptäck lärande som engagerar!

Medverkande: David Ferdinandsson, Kundansvarig Gleerups