Träffa oss på SETT!

Kom förbi och prata läromedel, titta på nyheter och passa på att beställa provexemplar eller prova Gleerups digitala läromedel. 

Missa inte att anmäla dig till våra happenings i montern; två Inspirationsluncher på tisdag och onsdag där vi bjuder vi på korta föreläsningar och en härlig wrap och Premiärmingel på onsdag där vi berättar om Exploro, en helt ny läromedelstjänst för 4-9.

För vem?
För dig som är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor
Undrar du något?
E-post: info@gleerups.se

Telefon: 040-20 98 10

Exklusiv förhandsvisning!

Exploro är en helt ny läromedelstjänst för 4-9 som bygger på färdiga arbetsområden som ger stora möjligheter till variation i undervisningen och ett aktivitetsbaserat lärande. 

På SETT kommer vi förhandsvisa Exploro i vår monter. Kom in och upptäck nya möjligheter att skapa intressanta och lustfyllda lektioner som uppmuntrar dina elever till ett aktivt och utforskande lärande. Glöm inte att anmäla dig till onsdagens premiärmingel!


Missa inte våra happenings i montern!

Vi har två intressanta lunchpass. Vi bjuder på en härlig wrap till lunch under dessa pass.

Inspirationslunch 18 april kl 12:15
Störst av allt - läsningen! 
Att kunna läsa - ytterst en grundläggande demokratisk rättighet och ett av skolans viktigaste uppdrag. Kom och lyssna på ett inspirationspass kring hur vi kan stärka elevernas läsförmåga och tänka kring läsning genom alla stadier. Hur går vi från att "lära att läsa" till att "läsa för att lära" utan att tappa eleverna?
Anmäl dig till inspirationslunch 18/4 ›

Inspirationslunch 19 april kl 12:15
Lärarens och läromedlets roll 
Läraren är den enskilt viktigaste faktorn för goda resultat i skolan - ett fantastiskt förtroende och uppdrag men som också ställer höga krav på lärarens kompetens och bredd. Hur kan ett läromedel stötta läraren, för att spara tid och säkra likvärdig undervisning för alla? Vi ser fram emot att få dela våra tankar med dig!
Anmäl dig till inspirationslunch 19/4 ›

● Premiärmingel Exploro 19 april mellan 17-19
Kom och mingla med oss så bjuder vi på ett glas bubbel och berättar mer om Exploro, en helt ny läromedelstjänst för 4-9. 
Anmäl dig till Premiärmingel 19 april >

Så vad väntar du på?
Anmäl dig och häng med oss under SETT!