Digitala läromedel  •  Kompetens-kit  •  Utbildning

Är du och dina kollegor intresserade av att testa digitala läromedel, men har ännu inte kommit igång? Nu är rätt tid att sätta igång er testperiod för att hinna utvärdera inför höstterminen. Vi erbjuder hela skolan att kostnadsfritt testa digitala läromedel i alla ämnen tillsammans med era elever. Dessutom får ni både utbildning och kompetens-kit på köpet så att ni kommer igång på bästa sätt.
 

Ja, vi vill gärna testa digitala läromedel


1. Fri tillgång till Gleerups digitala läromedel

Med Gleerups digitala läromedel får du och dina elever tillgång till ett ständigt aktuellt innehåll av hög kvalitet. Allt samlat i en homogen lärmiljö med smarta funktioner som hjälper varje elev att utveckla förmågor utifrån just sina förutsättningar och behov. 2. Kompetens ingår!

Just nu ingår ett omfattande kompetens-kit när ni startar upp ett ert kostnadsfria test.3. Utbildning på köpet

Att låta hela skolan gå över till digitala läromedel ger många fördelar, men kräver också ett förändrat arbetssätt. När ni testar Gleerups digitala läromedel med hela skolan ingår alltid en uppstartsutbildning.

 

 

Om du och dina kollegor är intresserade av digitala läromedel så ger vi gärna personlig rådgivning och hjälper skolan att sätta upp ett kostnadsfritt test.

Hör av dig!

Hör av dig till oss så hjälper vi er att att komma igång med ett test så att hela skolan kan prova Gleerups digitala läromedel.

Kontakta oss för att komma igång

Vill du prova digitala läromedel i enskilda ämnen?
Läs mer och anmäl dig !