Mondo Matematik F Lärarwebb Individlicens 12 mån
Prova

Mondo Matematik F Lärarwebb Individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Mondo Matematik F genomsyras av fem bärande tankar: kommunikation och samarbete, utvecklandet av begrepp, praktiska aktiviteter och mattepärlor, matematiska modeller samt forskning och beprövad erfarenhet.

Lärarwebben innehåller elevwebben samt didaktiska lärarfilmer, samtalsbilder, berättelser och diagnos för grundläggande taluppfattning som skrivbar pdf.

Med hjälp av Mondo Matematik F Lärarwebb kan du som lärare skapa individuella färdighetsträningsuppgifter till eleverna som du sedan delar i elevwebben.

Mondo Matematik Elevwebb är en komplettering till den tryckta boken. Elevwebben innehåller uppgifter av olika karaktär såsom, färdighetsträning, spelövningar samt andra självrättande interaktiva övningar. För att förtydliga olika moment finns det didaktiska elevfilmer.

Mondo Matematik F Lärarwebb passar dig som vill:

  • ha lärarhandledningen digitalt, vilken innehåller didaktiska kommentarer, kopieringsunderlag, bedömning etc.
  • använda den matematiska verktygslådan och skapa gemensamma övningar på tavlan för att på detta sätt variera undervisningen
  • skapa individuella färdighetsträningsuppgifter till eleverna att göra digitalt eller på papper

Mondo Matematik är ett basläromedel i matematik för grundskolan, målinriktat med tydlig förankring i Lgr 11.

Författarna till Mondo Matematik F är Åsa Brorsson och Karolina Nygren. Åsa Brorsson är lärare med mångårig erfarenhet av undervisning i matematik. Karolina Nygren arbetar i förskoleklass och arbetar även som förskoleklassutvecklare. Båda arbetar på Hagenskolan i Göteborg.

  • Artikelnr: 40690364
Mondo matematik för F-3

Fokus på förmågorna!

Mondo matematik blandar färdighetsträning, problemlösning och praktiskt arbete med diskussioner och reflektioner. Programmering ingår i grundkursen. Arbeta med de förmågor som kursplanen lyfter fram och ge alla elever möjlighet att utvecklas i matematik.

Mer om serien