Kommunikation, elevbok, 2:a uppl

Bok

Produkten har utgått. Använd gärna menyn eller sökfunktionen för att hitta det du söker.

Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Kommunikation är ett heltäckande läromedel för kursen med samma namn. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.

Kommunikation har uppdaterats med fördjupningar, aktuell forskning och nya övningsuppgifter. Några texter har helt skrivits om och boken har även fått en ny form. Läromedlet går igenom allt ifrån psykologiska, sociala och kulturella aspekter av kommunikation, till det digitala samhällets utveckling och samtalsteknik.

Kommunikation i korthet:
• består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb
• går igenom allt ifrån psykologiska, sociala och kulturella aspekter av kommunikation, till det digitala samhällets utveckling och samtalsteknik

  • Artikelnr: 40694188
  • Sidor: 240
  • Upplaga: 2.6
  • Utgivningsår: 2017
Recensioner

[...] Boken utgör en bra bas för alla som inleder studier inom området och följer en mycket pedagogisk linje. Den är välstrukturerad och tar upp alla väsentliga områden inom kommunikationsområdet. [...] Innehållet är utförligt förklarat och illustreras av verklighetstrogna exempel och moderna bilder. Detta är en rejält omarbetad andra upplaga av boken vars första utgåva utkom 2011, med ett utökat sidantal och nya kapitel som till exempel handlar om psykologiska perspektiv och digitala medier.

BTJ-häftet nr 5, 2018
Lektör Louise Sverud