Viewpoints 2, lärarwebb, individlicens 12 mån

Viewpoints 2, lärarwebb, individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets kurser i engelska. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

Viewpoints 2 är ett läromedel för kursen Engelska 6. Denna lärarwebb är ett komplement till Viewpoints 2, elevbok (upplagor 1 och 2) och innehåller allt som finns i Viewpoints 2, elevwebb . Dessutom innehåller lärarwebben ett stort antal resurser till dig som lärare att använda i undervisningen, bland annat:  extra arbetsblad och prov, hör-/läs-/talövningar, bedömningsstöd, facit och länkar. Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.

Viewpoints 2, lärarwebb i korthet:
• lärarens komplement till elevboken 
• allt som finns i elevwebben samt ett stort antal resurser för dig att använda i undervisningen
• ger dig möjlighet att följa elevernas resultat samt kommunicera med dem

  • Artikelnr: 40675279
Viewpoints - engelska för gymnasieskolan

Viewpoints

Viewpoints är en omfattande läromedelsserie för kurserna Engelska 5, 6 och 7. Viewpoints fungerar för alla elever, oavsett kunskapsnivå. Här finns fängslande texter som presenterar olika perspektiv från den engelskspråkiga världen, kvalitetssäkrat och tydligt innehåll, samt massor av övningar och extra resurser. För varje kurs finns tryckt bok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

Mer om serien