Kommunikationsnät 1, digital, elevlic, 12 mån
Prova

Kommunikationsnät 1, digital, elevlic, 12 mån

Nyhet!
Av
Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Kommunikationsnät 1 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn. 

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Läromedlet ger en gedigen introduktion till den del inom ämnet installationsteknik som behandlar installation av kabel-tv och datanätverk. Läromedlet belyser bland annat signalers egenskaper, dämpning, brus och störningar, modulation, multiplexering, nättopologier, enheten decibel och nätverksteknik.

Övningar

Efter varje text finns olika slags interaktiva övningar som hjälper eleven att förstå och arbeta med texten, både på enklare och på en mer utmanande nivå. 

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes. 

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter.

Flexibelt planeringsverktyg

Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.


  • Artikelnr: 40693952