Viewpoints 3, lärarwebb, individlicens 12 mån

Viewpoints 3, lärarwebb, individlicens 12 mån

Av Linda Gustafsson, Uno Wivast
Digital produkt
Privatkund? Läs mer här

Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets kurser i engelska. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

Viewpoints 3 är ett läromedel för kursen Engelska 7. Denna lärarwebb är lärarens komplement till Viewpoints 3, elevbok (upplagor 1 och 2) och innehåller allt som finns i Viewpoints 3, elevwebb. Dessutom innehåller lärarwebben ett stort antal resurser till dig som lärare att använda i undervisningen, bland annat: extra arbetsblad och test, hör-/läs-/talövningar, yrkesinfärgade aktiviteter, facit, ljudfiler, råd och lektionstips, ordlista med fonetik, bilder och länkar. Du som lärare behöver en egen licens till lärarwebben för att kunna följa dina elevers resultat, administrera och kommunicera med dina elever.

Viewpoints 3, lärarwebb i korthet:
• lärarens komplement till elevboken
• allt som finns i elevwebben samt ett stort antal resurser för dig att använda i undervisningen
• ger dig möjlighet att följa elevernas resultat och kommunicera med dem

  • Artikelnr: 40687197
Viewpoints - engelska för gymnasieskolan

Viewpoints engelska 

Viewpoints är en omfattande läromedelsserie i engelska för steg 5, 6 och 7. Här får du ett inkluderande basläromedel som fungerar för alla elever, oavsett kunskapsnivå. Viewpoints erbjuder bland annat fängslande texter som presenterar olika perspektiv från den engelskspråkiga världen, kvalitetssäkrat och tydligt innehåll, samt massor av övningar och extra resurser. För varje kurs finns tryckt bok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

Mer om serien