CordaNova delkurs 1-4, lärarwebb, individlicens 12 mån

CordaNova delkurs 1-4, lärarwebb, individlicens 12 mån

Av Gleerups
Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

CordaNova är en läromedelsserie framtagen för de fyra delkurserna i matematik på grundläggande vuxenutbildning. Serien passar också utmärkt för gymnasieskolans introduktionsprogram samt för nyanlända i grundskolan och andra kurser i grundläggande matematik. Vi har tagit det bästa från den populära serien Corda och fyllt på med nytt material samt anpassat upplägget för att passa respektive delkurs. Serien består av tryckta elevböcker, övningshäften samt kompletterande elev- och lärarwebbar.

CordaNova delkurs 1-4, lärarwebb är lärarens komplement till de tryckta böckerna CordaNova delkurs 1-4 samt föregångaren  Corda 1-3. Lärarwebben innehåller allt som finns i elevwebben, det vill säga filmer med teorigenomgångar till avsnitten i boken samt interaktiva övningar och tester där eleven kan testa sina kunskaper. Här kan du som lärare följa elevernas resultat från elevwebben. Du hittar även ett separat avsnitt i programmering. Lärarwebben innehåller dessutom delkursprov, kapitelprov för en del kapitel och ett stort antal extraövningar kopplade till innehållet i böckerna. Detta material finns i redigeringsbart word-format och i pdf-format för utskrift. Det är enkelt att skriva ut eller skicka material i digital form direkt till dina elever.

Corda delkurs 1-4, lärarwebb i korthet:
• lärarens komplement till de tryckta böckerna
• stort antal extra övningar och prov kopplade till innehållet i de tryckta böckerna
• programmeringsavsnitt
• ger dig möjlighet att följa elevernas resultat och kommunicera med dem

 

  • Artikelnr: 40679338
CordaNova - Matematik för Grundläggande vuxenutbildning

CordaNova matematik

CordaNova är en läromedelsserie framtagen för de fyra delkurserna i matematik på grundläggande vuxenutbildning. Serien passar även för gymnasieskolans introduktionsprogram samt för nyanlända i grundskolan och andra kurser i grundläggande matematik, till exempel inom folkhögskolan. CordaNova består av tryckta elevböcker och övningshäften.

Mer om serien