Alla tiders historia, lärarwebb

Alla tiders historia, lärarwebb

Av Hans Almgren
Digital produkt
Privatkund? Läs mer här

Alla tiders historia är en klassisk läromedelsserie i historia har ett lättillgängligt språk och ett pedagogiskt upplägg som levandegör och problematiserar historien. Med ett stort och tydligt fokus på källkritik, historiebruk och historiesyn uppfyller serien alla de krav som ställs i ämnesplanerna. Serien består av tryckta elevböcker till alla gymnasieskolans kurser i historia samt en lärarwebb med ytterligare material för dig som lärare att använda i undervisningen.

Alla tiders historia, lärarwebb är lärarens komplement till alla elevböckerna i serien – Alla tiders historia Bas, Alla tiders historia 1 b och Alla tiders historia 2-3 . Med denna webb hittar du snabbt och enkelt fördjupande material till varje epok, såsom instuderingsfrågor, arbetsuppgifter, länkar, bildspel och temauppgifter.

Alla tiders historia, lärarwebb i korthet:
• lärarens komplement till de tryckta böckerna i serien
• innehåller fördjupande material till varje epok
• länkar, bildspel och annat användbart i din undervisning

  • Artikelnr: 40662156
Alla tiders historia - läromedel för gymnasieskolan

Alla tiders historia

En klassisk läromedelsserie i historia som utmärker sig med ett enkelt, berättande och pedagogiskt upplägg. Serien finns i tre delar som tillsammans täcker gymnasiets alla kurser i historia. Läromedlet består av tryckta böcker och en lärarwebb.

Mer om serien