Vård- och omsorgsarbete 2, lärarwebb, individlicens 12 mån

Vård- och omsorgsarbete 2, lärarwebb, individlicens 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Vård- och omsorgsarbete 2 täcker in hela kursen Vård- och omsorgsarbete 2. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.

I Vård- och omsorgsarbete 2 fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Vård- och omsorgsarbete 2 vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för vård- och omsorgsarbetets komplexa uppgifter.

Vård- och omsorgsarbete 1, Lärarwebb innehåller lösningsförslag till bokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag samt tips på länkar. Dessutom får du digitala presentationer till varje kapitel – perfekta vid introducerande genomgångar eller sammanfattningar. Med Vård- och omsorgsarbete 2, Lärarwebb får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.

Vård och omsorgsarbete 2, Lärarwebb i korthet:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

  • Artikelnr: 40696243
Vård- och omsorgsarbete 1 och 2

Läromedel för kursen Vård- och omsorgsarbete 1 och 2

Tillgängliga och inkluderande läromedel som gör komplexa sammanhang och teorier begripliga och ger nya möjligheter till flexibelt lärande. För varje kurs finns elevbok, lärarhandledning, lärarwebb och ett komplett digitalt läromedel.

Mer om serien