Perspektiv på historien Plus, digital, lärarlic, 12 mån
Prova

Perspektiv på historien Plus, digital, lärarlic, 12 mån

Av Hans Nyström, ,
Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Perspektiv på historien Plus är ett heltäckande digitalt läromedel för framför allt kursen Historia 1b men den kan användas även på kurserna Hi 2 och 3.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet

Med Perspektiv på historien Plus får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här finns ett framträdande globalt perspektiv och en tydlig genushistorisk tråd. Du och dina elever får dessutom tillgång till en serie analyserande uppslag med tillhörande frågor där grundläggande problemställningar i historien diskuteras utifrån skilda tolkningar.

Interaktivt och multimodalt
Här finns film- och ljudklipp, fördjupningsrutor och interaktiva tidslinjer som ger konkretion och överblick åt den kronologiska framställningen.

Tester och övningar
Här finns övningar, av skiftande karaktär och svårighetsgrad, som hjälper eleverna att tillgodogöra sig innehållet.

Lärarstöd
Perspektiv på historien Plus innehåller lärarmaterial i form av historisk statistik, fler arbetsuppgifter och utförliga kommentarer till övningarna som finns i elevdelen.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Perspektiv på historien Plus har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

  • Artikelnr: 51105628
Perspektiv på historien - Historia för Gymnasieskolan

Perspektiv på historien

Perspektiv på historien är en klassiker bland läromedel i historia för gymnasiet. Serien består av tryckta basböcker, temaböcker, kommentarshäften till övningarna i de tryckta böckerna och digitala läromedel.

Mer om serien