Ingång sfi kurs A och B, digital, elevlic, 12 mån
Prova

Ingång sfi kurs A och B, digital, elevlic, 12 mån

Nyhet!
Av
Digital produkt
Privatkund? Läs mer här

Ingång är en serie heltäckande digitalt läromedel för alla kurser inom sfi. Ingång passar även för dig som undervisar på språkintroduktionsprogrammet.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Ingång Sfi studieväg 1 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. För att lyckas med sfi-undervisningens många utmaningar krävs både varierande texttyper och olika svårighetsnivåer. I Ingång finns allt du behöver för att individanpassa din undervisning utan att du behöver lägga tid på att leta efter kompletterande material.

Interaktivt och multimodalt
I Ingång Sfi studieväg 1finns allt ljud inläst och är bara en knapptryckning bort.

Tester och övningar
Självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre. Här finns uppgifter som kan göras på skärm, men även utskrivbart arbetsmaterial när eleverna till exempel behöver träna på handskrift.

Lärarstöd
I lärarversionerna finns lärarhandledning med konkreta tips på lektionsplanering och kopieringsunderlag. Här kan du även följa elevernas arbete via den inbyggda resultatsidan, skicka kommentarer och anvisningar till eleverna eller lägga till och dela egna övningar med dina elever och kollegor.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Ingång Sfi studieväg 1 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr: 40691477
  • Upplaga: 1.1
  • Utgivningsår: 2015
Ingång - Sfi för gymnasieskola och vuxenutbildning

Ingång – läromedelsserie i sfi

Ingång är en läromedelsserie anpassad efter de olika kurserna och studievägarna inom sfi. Ingång ger precis som namnet signalerar eleverna en bra väg in i det svenska språket. För varje studieväg finns textbok med tillhörande övningsbok och lärarhandledning samt digitalt läromedel.

Mer om serien