Meta Dator- och kommunikationsteknik, faktabok, 2:a uppl
Prova

Meta Dator- och kommunikationsteknik, faktabok, 2:a uppl

Nyhet!
Av
Bok
Privatkund? Läs mer här

Meta Dator- och kommunikationsteknik beskriver grunderna i dator- och kommunikationsteknik och är skriven för gymnasiekursen Datorteknik 1a.

Meta Dator- och kommunikationsteknik behandlar förutom datorers huvudkomponenter och funktion hur datorer kommunicerar med varandra via olika typer av nätverk, både trådbundet och trådlöst. Läromedlet är skrivet på ett lättillgängligt språk med många pedagogiska illustrationer och utan några krav på speciella förkunskaper. I denna andra upplaga hittar du uppdaterat innehåll.

Till denna tryckta faktaboken finns ett tryckt häfte med instuderingsuppgifter, facit till detta finns i det digitala läromedlet under fliken lärarmaterial.

Detta tryckta läromedel finns också i en digital version med integrerade instuderingsuppgifter i två nivåer. Frågorna i nivå 1 har alla automatisk rättning. Till frågorna i nivå 2 finns mallsvar, facit, integrerat. Obs, uppgifterna i det tryckta häftet med instuderingsuppgifter är inte helt identiska med de digitala arbetsuppgifterna.

  • Artikelnr: 51100760
  • Sidor: 232
  • Upplaga: 2.1
  • Utgivningsår: 2018