Naturligtvis Naturkunskap 1b, digital, elevlicens, 6 mån
Prova

Naturligtvis Naturkunskap 1b, digital, elevlicens, 6 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Naturligtvis är ett heltäckande digitalt läromedel för gymnasieskolans kurser i naturkunskap. 

Med Naturligtvis får du och dina elever:

• Stort utrymme till diskussioner och egna ställningstagande till frågor med naturvetenskaplig anknytning
• Utvecklande innehåll med rikligt antal uppgifter i stor variation som stöd för inlärningen
• Genomgångsfilmer som underlättar lärandet

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Naturligtvis 1b får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet lyfter diskussionen och ställningstagande kring naturvetenskapliga frågor. Med relevant fakta och stor variation av övningar får eleverna goda förutsättningar till att utveckla sina kunskaper.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Det finns rikligt bildmaterial och interaktiva illustrationer som väcker intresse och tydliggör innehållet. Till samtliga avsnitt finns genomgångsfilmer av hela kursinnehållet som tillsammans med faktatexterna underlättar elevernas lärande.

Tester och övningar
Efter varje avsnitt finns självrättande övningar så att dina elever kan stämma av vad de kan. Sist i ett område finns dessutom frågor där eleverna får utveckla sina kunskaper och ta ställning till aktuella samhällsfrågor med naturvetenskaplig anknytning.

Lärarstöd
Naturligtvis 1b innehåller ett fylligt lärarmaterial som ger dig som lärare pedagogiskt och praktiskt stöd. Här hittar du planeringstips, laborationer, uppgifter och provfrågor. 

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.
  • Artikelnr: 51107059
Naturligtvis – naturkunskap för gymnasieskolan

Naturligtvis

Naturligtvis är ett basläromedel i naturkunskap för gymnasieskolan som ger stort utrymme till diskussioner och egna ställningstagande i frågor med naturvetenskaplig anknytning.

Mer om serien