Tankar, känslor och beteenden, Psykologi 2, lärarlic 12 mån
Prova

Tankar, känslor och beteenden, Psykologi 2, lärarlic 12 mån

Digital produkt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här

Tankar, känslor och beteenden, Psykologi 2a och 2b är ett heltäckande digitalt läromedel för kurserna Psykologi 2a och 2b på de teoretiska gymnasieprogrammen.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Tankar, känslor och beteenden får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här presenteras psykologin och förändringar i samhället, utvecklingspsykologi, personlighetspsykologi och klinisk psykologi inom kurs 2a. Till kurs 2b finns det nio fördjupningsområden, arbets-, ekonomisk, idrotts-, miljö-, rätts-, emotions-, hälso- och kulturell psykologi. Alla områden i både del a och b utgår från de för ämnet idag utmärkande perspektiven nämligen det biologiska, kognitiva och sociala perspektivet.

Lärarstöd
Tankar, känslor och beteenden innehåller ett fylligt lärarmaterial med förslag på arbetssätt, exempel på svar, extrauppgifter samt bedömningshjälp.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar.

Flexibel struktur
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

  • Artikelnr: 51102320
Tankar, känslor och beteenden - psykologi för gymnasieskolan

Tankar, känslor och beteenden - läromedel i psykologi

Tankar, känslor och beteenden är ett basläromedel för kurserna Psykologi 1, 2a och 2b på de teoretiska gymnasieprogrammen. Här finns ett brett underlag för din undervisning och mycket material att välja bland när eleverna ska få en första inblick eller en fördjupning i psykologiämnet.

Mer om serien