Anatomi och fysiologi 2, digital, lärarlicens, 12 mån

Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt

Anatomi och fysiologi 2 täcker in kursen Anatomi och fysiologi 2. Läromedlet består av elevbok, lärarhandledning och digitalt läromedel. 

Här fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Anatomi och fysiologi 2 vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för vård- och omsorgsarbetets komplexa uppgifter. 

Anatomi och fysiologi 2, lärarlicens innehåller lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevläromedlets “ord att öva på” finns här översatta till arabiska. Det finns även powerpoints till varje avsnitt. 

Med denna lärarlicens får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma.

 

Anatomi och fysiologi 2, lärarlicens: 

• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet 

• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning 

Maria Bengtsson och Ulla Lundström är sjuksköterskor och vård- och omsorgslärare. De har bred tvärvetenskaplig kompetens inom medicin, omvårdnad, hälsa, palliativ vård, etik och psykologi.  De har långvarig erfarenhet av att undervisa på såväl gymnasial som universitetsnivå. 

  • Artikelnr: 51107721
Om serien
Anatomi och fysiologi – för för vård- och omsorgsutbildning

Anatomi och fysiologi 1 och 2

Anatomi och fysiologi är läromedel för kurserna Anatomi och fysiologi 1 och 2 inom vård- och omsorgsutbildning. Serien finns i tre delar: Anatomi och fysiologi 1, Anatomi och fysiologi 2 samt Anatomi och fysiologi 1+2. För varje del finns elevbok, tryckt lärarhandledning och digitalt läromedel som elev- respektive lärarversion.