Gerontologi och geriatrik, digital, lärarlicens 12 mån

Av Eva-Lena Lindquist
Digitalt
Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här Vi säljer ej till elever/privatpersoner, läs mer här
Produkt
Gerontologi och geriatrik täcker in hela kursen Gerontologi och geriatrik. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb.
 
Här fördjupar vi oss i de arbetsuppgifter, den teoretiska kunskap och de praktiska färdigheter som behövs inom vårdyrket. Gerontologi och geriatrik vill ge eleverna en helhetssyn på människan som vårdas och förståelse för vård- och omsorgsarbetets komplexa uppgifter.
 
Lärarlicensen innehåller allt som eleverna ser samt lösningsförslag till elevbokens instuderingsfrågor, inspirerande lektionsförslag, övningar och uppgifter samt tips på länkar. Elevbokens "Ord att öva på" finns här översatta till arabiska. 
 
Gerontologi och geriatrik täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.
 
Med denna lärarhandledning får du ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma. 
 
Gerontologi och geriatrik, digitalt läromedel, lärarlicens:
• underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet
• innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

  • Artikelnr: 51106328
Om serien
Gerontologi och geriatrik

Gerontologi och geriatrik – för vård- och omsorgsutbildningen

Läromedlet Gerontologi och geriatrik täcker hela kursen Gerontologi och geriatrik på vård- och omsorgsutbildningen. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel samt lärarhandledning.