NO, SO, teknik F-6 | Gleerups

Läromedel i NO, SO och teknik för F–6

Gleerups erbjuder ett brett utbud av såväl kompletta digitala läromedel som tryckta läroböcker i NO, SO och teknik för årskurs F–6. Botanisera bland våra mycket uppskattade läromedel nedan. Alla Gleerups digitala läromedel kan du prova gratis i 30 dagar. 
Gleerups historia 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups historia 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups historia 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Gleerups geografi 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups geografi 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups geografi 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Gleerups samhällskunskap 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups samhällskunskap 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups samhällskunskap 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Gleerups religion 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups religion 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups religion 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Gleerups biologi 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups biologi 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups biologi 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Gleerups fysik/kemi 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups fysik/kemi 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups fysik/kemi 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Gleerups teknik 4-6, digital, elevlic, 12 mån

Gleerups teknik 4–6 digitalt läromedel Nyhet

Gleerups teknik 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån kursplanen. Innehållet bygger på den populära serien Utkik.

Utkik 4-6 Historia

Utkik SO 4–6 Nyhet

Modernt och flexibelt läromedel som består av stadieböcker för årskurs 4–6 i Historia, Samhällskunskap, Geografi och Religion. Välj mellan att arbeta med Utkik tryckt bok tillsammans med ett digitalt lärarstöd eller med kompletta digitala läromedel.

Utkik 4-6 Biologi

Utkik NO 4–6 Nyhet

Modernt och flexibelt läromedel som består av stadieböcker för årskurs 4-6 i Biologi, Fysik/Kemi och Teknik. Välj mellan att arbeta med Utkik tryckt bok tillsammans med ett digitalt lärarstöd eller med kompletta digitala läromedel.

Utkik 4-6 Teknik

Utkik Teknik 4–6 Nyhet

Faktatext varvas med Diskutera-frågor, Fundera på-uppgifter eller Undersök!-uppgifter, som ger möjlighet att reflektera, diskutera samband, dra slutsatser och träna på de olika förmågorna. Välj mellan att arbeta med tryckt bok tillsammans med ett digitalt lärarstöd eller med kompletta digitala läromedel.

F-6 NO och SO