Komplement för sfi studieväg 1

Här hittar du kompletterande material för sfi studieväg 1. Gleerups sortiment består av läromedel med allt från hörövningar och grammatik till material som tränar förmågorna tala, läsa och skriva. 

Träna och testa sfiNyhet

Träna och testa sfi är ett digitalt verktyg med självrättande övningar och nivåtester för alla kurser och studievägar. Det är optimerat för mobiler, så att dina elever kan träna svenska när och var det passar dem. Materialet fungerar dessutom utmärkt för heterogena grupper med löpande intag.

Läsglädje

Läsglädje är en serie med enkla, lättlästa böcker för vuxna som just lärt sig att läsa och förstå lite svenska. Vi får följa med några personer på olika vardagliga aktiviteter och lära oss relevanta glosor och användbara fraser.

Nivåtest i sfi

Här hittar du fem diagnostiska tester med tillhörande facit. Materialet kan användas som ett ingångstest för att definiera elevens nivå vid grupplacering, som stöd för målkonkretiseringar för alla sfi-nivåer eller från nivåerna A1 till B1+ enligt GERS (Gemensam Europeisk Referensram för Språk) samt som ett stöd vid gruppindelningar för att skapa grupper på samma kunskapsnivå.

Gymnasium- och vuxenutbildning Sfi Studieväg 1 Komplement