Komplement för sfi studieväg 3

Här hittar du kompletterande material för sfi studieväg 3. Gleerups sortiment består av läromedel med allt från hörövningar och grammatik till material som tränar förmågorna tala, läsa och skriva.

Träna och testa sfiNyhet

Träna och testa sfi är ett digitalt verktyg med självrättande övningar och nivåtester för alla kurser och studievägar. Det är optimerat för mobiler, så att dina elever kan träna svenska när och var det passar dem. Materialet fungerar dessutom utmärkt för heterogena grupper med löpande intag.

Svenska i vardagenNyhet

Detta är ett kopieringsmaterial med övningar i svensk grammatik och ordkunskap. Övningarna bygger på uppgifter som författarna har använt i sin sfi-undervisning under många yrkesverksamma år tillsammans med elever från alla världens hörn. Materialet ger eleverna möjlighet att jobba på egen hand och på sin egen språkliga nivå. Du kopierar lätt upp just de övningar som respektive elev behöver.

Kommunicera mera

Kommunicera mera vänder sig främst till de som studerar sfi kurs B och C men kan även användas för kurs D. Läromedlet tränar elevernas kommunikativa förmågor och består av en lärarwebb och ett elevhäfte.

Gymnasium- och vuxenutbildning Sfi Studieväg 3 Komplement