Äntligen dags för BETT! 

Idag inleds BETT, mötesplatsen kring IT och lärande i London. Gleerups finns på plats och medverkar  i en mängd aktiviteter. Hoppas vi ses!

Under BETT-dagarna erbjuds innehållsrika program och gott om möjligheter till nätverkande.  Vi ser fram emot intensiva givande dagar. Är du också i London? Här ger vi tips på intressanta seminarier du inte ska missa: 

Onsdag kl. 15.30
Best Practices Using itslearning 
Sunborn Yacht


Tillsammans med Solna stad håller vi ett seminaruim om hur de integrerat Gleerups digitala läromedel i lärportalen It’s Learning och hur de arbetar med det.

Torsdag kl. 18.00
Gleerups After BETT-mingel 
Puben The Admiralty 66, Trafalgar Square 

Möt Kristina Björn, skolutvecklare och författare till nyutgivna boken Upphandla för utveckling i ett samtal på temat Digital skola - från vision till verklighet tillsammans med Lotta Persson, processledare på Gleerups.
 

Under fredagen medverkar vi i tre seminarier i Ateas program:

Fredag kl. 8.00
Digital skola - från vision till verklighet 

Lotta Persson om vad som krävs för att lyckas leda hela sin organisation från digital vision till digital verklighet. En medveten och genomtänkt process, ett aktivt ledarskap och ett digitalt ekosystem.

Fredag kl.13.30
Fullfölj digitaliseringen på din skola!

Martin Ljungström om att ta ett samlat grepp även kring det pedagogiska innehållet. Skapa nya möjligheter med hjälp av ny typ av digitala läromedel som ger möjlighet till individanpassning, studieteknik och ämnesövergripande arbete.

Fredag kl. 15.30
Det digitala lärandets möjligheter - att se förbi alla ursäkter 

Rektor Gabriella Brundin och läraren Therese Öberg, Runby skola, beskriver svårigheter och möjligheter på sin resa mot en allt mer digital vardag.
  
Under fredagen medverkar vi även i Diu:s program:

Fredag kl. 10.45 
Digital skola - från vision till verklighet 

Lotta Persson om vad som krävs för att lyckas leda hela sin organisation från digital vision till digital verklighet. En medveten och genomtänkt process, ett aktivt ledarskap och ett digitalt ekosystem.

Kontakta oss
Har du inte möjlighet att vara med på någon av aktiviteterna ovan men är intresserad av att diskutera skolutveckling och digital skola? Hör gärna av dig så kan vi ses på plats. Kontakta elisabeth.lennartsdotter@gleerups.se eller martin.ljungstrom@gleerups.se
Hoppas vi ses!
 

 

 

Upptäck Gleerups digitala läromedel

Gleerups digitala läromedel bygger på våra mest populära serier. Här finns samma fylliga faktainnehåll som i de tryckta läromedlen – och oerhört mycket mer!


Utforska Exploro

Exploro är en helt ny typ av läromedelstjänst som ger lärare och elever tillgång till alla ämnen för hela 4–9! Läs mer och prova gratis!

Läsguide för gymnasiet i Gleerups digitala läromedel

Nyhet! Läsguide för gymnasiet

För att hjälpa eleverna att bli goda läsare och stödja deras läsförmåga finns nu en läsguide för gymnasiet i Gleerups digitala läromedel. Sedan tidigare finns en läsguide tillgänglig i alla digitala läromedel för årskurs 4-9.

Nyheter i Gleerups digitala läromedel

Nyheter i Gleerups digitala läromedel

Flera användbara nyheter som hjälper dina elever med läsning och smart studieteknik i Gleerups digitala läromedel. Helt nya digitala läromedel i musik och slöjd för 7-9 samt den helt nya läromedelstjänsten Exploro för 4-9.


Hjälpen är bara ett klick bort

Gleerups support och kundservice hjälper dig mer än gärna!

 

Vår målsättning är att Gleerups läromedel ska ge det bästa tänkbara stödet för framgångsrikt lärande i skolan. Därför utvecklar vi dem i ett nära samarbete med elever, lärare och skolledare runt om i landet. När vi testar och utvärderar digitala läromedel tar vi hjälp av pilotskolor och pilotklasser. Gleerups erbjuder även ett brett utbud av kurslitteratur för universitet och högskola. Välkommen att titta runt, och hör gärna av dig om du har några frågor!

 

 

24 Jan 2018