Gleerups interaktiva böcker är nominerade till Årets bästa digitala läromedel!

Varje år delas priset för Årets bästa digitala läromedel och Årets inspiratör ut på konferensen Framtidens Läromedel. I år är Gleerups interaktiva böcker en av fyra nominerade.

Gleerups interaktiva böcker är mycket mer än bara en digital variant av den tryckta boken. De interaktiva böcker är en levande upplevelser som underlättar lärandet för varje elev. Med den interaktiva boken kan undervisningen varieras och individualiseras på ett helt nytt sätt. Den är enkel att använda, ständigt aktuell och full med smarta funktioner.

 

Framtidens läromedel är mötesplatsen för lärare, pedagoger, och skolledare som vill höja sin kompetens inom nya moderna läromedel - huvudsakligen digitala. Priset delas ut på konferensen som i år hålls i Uppsala 24-25 september.

 

Hitta läromedel för just ditt område


F-klassÅrskurs 1-3 Årskurs 4-6Årskurs 7-9Gy & Vux Högskola
 


Kom snabbt igång med dina digitala läromedel

Här hittar du allt stöd du behöver

Mer läromedel för mindre

Just nu hittar du många rabatterade läromedelspaket för hela grundskolan. 
Fyll på klassrummet med dina favoriter och upptäck alla nyheter inför höstterminen!
Det nya stadsbidraget gäller för alla våra läromedelspaket.

Nyheter i Gleerups digitala läromedel

Flera användbara nyheter som hjälper dina elever med läsning och smart studieteknik i Gleerups digitala läromedel. Helt nya digitala läromedel i musik och slöjd för 7-9 samt den helt nya läromedelstjänsten Exploro för 4-9.

Nytt statsbidrag för inköp av läromedel

Nytt statsbidrag för inköp av läromedel

Regeringen har pekat ut läromedel som en av de viktigaste frågorna för skolan just nu, och ambitionen är att alla elever ska få tillgång till bra läromedel genom ett nytt statsbidrag för inköp av läromedel.


Hjälpen är bara ett klick bort

Gleerups support och kundservice hjälper dig mer än gärna!

 

Vår målsättning är att Gleerups läromedel ska ge det bästa tänkbara stödet för framgångsrikt lärande i skolan. Därför utvecklar vi dem i ett nära samarbete med elever, lärare och skolledare runt om i landet. När vi testar och utvärderar digitala läromedel tar vi hjälp av pilotskolor och pilotklasser. Gleerups erbjuder även ett brett utbud av kurslitteratur för universitet och högskola. Välkommen att titta runt, och hör gärna av dig om du har några frågor!