Mer tid för lärande med ständigt uppdaterade läromedel

 


Ska 2016 bli det år då digitala kvalitetsläromedel fullt ut får ta plats i klassrummet? På Gleerups tror vi det. Världen förändras snabbare än någonsin och kunskapskraven ökar. För oss är det självklart att ett digitalt läromedel alltid är uppdaterat efter såväl läroplan som aktuella händelser.

Varje elev, lärare och skola har rätt till bästa möjliga förutsättningar till goda resultat. Men i en ständigt föränderlig värld behöver dagens lärare ofta lägga värdefull tid på att uppdatera, komplettera och även själva producera eget material för sin undervisning. Sveriges lärare och elever förtjänar uppdaterade läromedel. Därför utvecklar vi digitala kvalitetsläromedel anpassade till vår tids lärande.

Låt oss ta det aktuella exemplet med Folkpartiets namnbyte till Liberalerna. Bara timmar efter presskonferensen hade Sveriges elever och lärare professionellt framtagen information i sina digitala läromedel från Gleerups.

För oss är detta bara början.

Det inte bara politiska partier som förändras, hela länder stöps om och nya statsmakter bildas. Vi vet att vetenskapen alltid kommer med nya upptäckter och rön som omkullkastar tidigare teorier och synsätt. Kort sagt: Vi lever i en tid som ställer stora krav på källkritik, aktualitet och pedagogisk beredskap.

Att lägga ansvaret på en redan hårt pressad lärarkår, i en skola som står inför stora utmaningar, kan inte vara rätt. Låt oss bespara Sveriges lärarkår det arbetet och låt lärare vara just lärare. På det sättet hoppas vi kunna bidra till att skapa en bättre och mer likvärdig skola för alla. 

Vi vill formulera detta som ett löfte. Ett nyårslöfte om man så vill. Ett bra digitalt läromedel är ett levande läromedel. Under 2016 lovar vi på Gleerups att än mer öka våra ansträngningar för att fortsätta tillhandahålla nytänkande och ständigt uppdaterade digitala läromedel. För vår tids lärande. Och för allas rätt till goda skolresultat.
 

Prova ett uppdaterat digitalt läromedel gratis i tio dagar.

 

 

 

 

Hitta läromedel för just ditt område


F-klassÅrskurs 1-3 Årskurs 4-6Årskurs 7-9Gy & Vux Högskola
 

Mer läromedel för mindre

Just nu hittar du många rabatterade läromedelspaket för hela grundskolan. 
Fyll på klassrummet med dina favoriter och upptäck alla nyheter inför höstterminen!
Det nya stadsbidraget gäller för alla våra läromedelspaket.

Alla Gleerups läromedel är kvalitetssäkrade

Vikten av kvalitetssäkrade läromedel 

Att stärka tillgången till kvalitativa läromedel i skolan är ett av de enklaste 
sätten att öka likvärdigheten och höja kunskapsresultaten. 
Hos Gleerups hittar du ett brett sortiment av läromedel av hög kvalitet. 

Nytt statsbidrag för inköp av läromedel

Nytt statsbidrag för inköp av läromedel

Regeringen har pekat ut läromedel som en av de viktigaste frågorna för skolan just nu, och ambitionen är att alla elever ska få tillgång till bra läromedel genom ett nytt statsbidrag för inköp av läromedel.


Hjälpen är bara ett klick bort

Gleerups support och kundservice hjälper dig mer än gärna!


Läromedelstipset

Gleerups läromedelsutvecklare tipsar om det allra bästa med olika läromedel för just din undervisning.

 

Vår målsättning är att Gleerups läromedel ska ge det bästa tänkbara stödet för framgångsrikt lärande i skolan. Därför utvecklar vi dem i ett nära samarbete med elever, lärare och skolledare runt om i landet. När vi testar och utvärderar digitala läromedel tar vi hjälp av pilotskolor och pilotklasser. Gleerups erbjuder även ett brett utbud av kurslitteratur för universitet och högskola. Välkommen att titta runt, och hör gärna av dig om du har några frågor!