Mina elever har ingen mailadress, hur gör jag då?

Om dina elever saknar egna mejladresser är vårt tips är att skapa fiktiva mejladresser med elevens namn+efternamn och @gleerupsportal.se som domännamn. Importera dessa användare till en grupp så kan du sedan skapa samma lösenord för  eleverna i denna grupp. Gå in under "Administration" i huvudmenyn. Klicka på "Elever", klicka på "Filtrera på grupp" och välj gruppen det gäller. Välj "Markera alla". En ny knapp dyker upp: "Nytt lösenord". Följ instruktionerna. Detta går inte att göra om skolan har en integration.