Kom igång! | Gleerups

Kom igång med dina digitala läromedel

Du ska ha fått e-post med ett licens-ID. Detta licens-ID använder du för att registrera dig på https://gleerupsportal.se/. Vid registreringen anger du det användarnamn och lösenord du vill ha.
Om du inte har fått e-post med ett licens-ID inom ett dygn efter din beställning av ett digitalt läromedel ber vi dig kontakta vår kundservice. Har du beställt ditt läromedel från någon återförsäljare kan det ta något längre tid innan du får ditt licens-ID.
Har du redan registrerat dig och skaffat användarnamn och lösenord ska du logga in på https://gleerupsportal.se/. Där hittar du de nytillkomna licenserna.

Det är enkelt att komma igång med Gleerups digitala läromedel.

Här får du en genomgång av alla funktioner och nya möjligheter som digitala läromedel ger dig och dina elever

Snabbguide Gleerups digitala läromedel som pdf

Det finns också en manual som visar hur du som lärare administrerar Gleerups digitala läromedel och webbar. Manualen kan du ladda ner här.

Titta också gärna på våra instruktionsfilmer om våra digitala läromedel