Kom igång med dina digitala läromedel

Du ska ha fått e-post med ett licens-ID. Detta licens-ID använder du för att registrera dig på https://gleerupsportal.se/. Vid registreringen anger du det användarnamn och lösenord du vill ha.
Om du inte har fått e-post med ett licens-ID inom ett dygn efter din beställning av ett digitalt läromedel ber vi dig kontakta vår kundservice. Har du beställt ditt läromedel från någon återförsäljare kan det ta något längre tid innan du får ditt licens-ID.
Har du redan registrerat dig och skaffat användarnamn och lösenord ska du logga in på https://gleerupsportal.se/. Där hittar du de nytillkomna licenserna.