Finns Gleerups digitala läromedel som app?

Gleerups digitala läromedel finns inte som app i App Store eller i Google Play Butik, men genom att skapa en genväg fungerar Gleerups digitala läromedel som en webbapp i din mobil eller surfplatta. Så här skapar du en genväg:

För iPhone/iPad: Logga in på gleerupsportal.se via webbläsaren/Safari. Klicka på symbolen i mitten med en kvadrat och en pil. Välj lägg till på hemskärmen.

För Android: Logga in på sidan gleerupsportal.se via Chrome. Fäll ut menyn bredvid adressfältet. Välj lägg till på startskärmen.