Steget före sedan 1826

Med 200 års erfarenhet av att ge lärare stöd och inspiration skulle vi kunna luta oss tillbaka. Men vi gör tvärtom, det har vi alltid gjort. På Gleerups är vi ständigt nyfikna på nästa steg inom lärandet. Sida vid sida med läraren i undervisningen och drivna av att göra bättre och mer av det som hjälper elever till mer kunskap. Mer av engagerad pedagogik och tryggt kunskapsinnehåll, mer av kvalitet och tillgänglighet. Med Gleerups tryckta och digitala läromedel av hög kvalitet vill vi bidra till framgångsrikt lärande i skolan. Vi erbjuder även ett brett utbud av aktuell kurslitteratur för universitet och högskola. Våra författare är verksamma universitetslärare och alla kursböcker har forskningsanknytning.

 Vill du också vara med? Bli författare eller granskare hos oss på Gleerups! 

 

Bli författare

Är du vår nya författare? Vi söker ständigt efter nya idéer som kan omvandlas till konkreta läromedel eller kurslitteratur. 

Bli granskare

Våra granskare kvalitetssäkrar det pedagogiska innehållet under utvecklingsfasen.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att bli författare eller granskare.
Du hittar kontaktuppgifter här

Gleerups samarbetar med Rädda Barnen

För oss på Gleerups är det självklart att alla barn ska ha tillgång till bra utbildning och samma möjligheter i skolan. Därför samarbetar vi sedan flera år tillbaka med Rädda Barnen.

För varje lärare som börjar prenumerera på Gleerups nyhetsbrev skänker vi 30 kronor till Rädda Barnens viktiga arbete med att ge alla barn chans till bra utbildning och trygg skola.

Välkommen att kontakta oss!

Kundservice och support
Medarbetare


Besöksadress
Hans Michelsensgatan 9
211 20 Malmö

Postadress
Gleerups Utbildning AB
Box 367
201 23 Malmö

Du hittar oss i Öresundshuset, 500 meter från Malmö Central.