Om Gleerups

Vår målsättning är att Gleerups läromedel ska ge det bästa tänkbara stödet för framgångsrikt lärande i skolan. Därför utvecklar vi dem i ett nära samarbete med elever, lärare och skolledare runt om i landet. När vi testar och utvärderar digitala läromedel tar vi hjälp av pilotskolor och pilotklasser. Gleerups erbjuder även brett utbud av kurslitteratur för universitet och högskola, kursböcker skrivna av de bästa författarna om den senaste forskningen.  Vill du också vara med? Bli pilotskola, författare eller granskare!
 

 

Bli pilotskola

Flera av egenskaperna i Gleerups digitala läromedel är ett direkt resultat av vårt nära samarbete med svenska skolor. Genom att lyssna på elever, lärare och skolledare håller våra utvecklare koll på både dagens och morgondagens behov i klassrum och läxhörnor.

Läs mer om hur vi arbetar tillsammans med pilotskolor

Bli författare

Är du vår nya författare? Vi söker ständigt efter nya idéer som kan omvandlas till konkreta läromedel eller kurslitteratur. 

Bli granskare

Våra granskare kvalitetssäkrar det pedagogiska innehållet under utvecklingsfasen.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att bli författare eller granskare.
Du hittar kontaktuppgifter här

Gleerups samarbetar med Rädda Barnen

För oss på Gleerups är det självklart att alla barn ska ha tillgång till bra utbildning och samma möjligheter i skolan. Därför samarbetar vi sedan flera år tillbaka med Rädda Barnen.

För varje lärare som börjar prenumerera på Gleerups nyhetsbrev skänker vi 30 kronor till Rädda Barnens viktiga arbete med att ge alla barn chans till bra utbildning och trygg skola.

Välkommen att kontakta oss!

Kundservice och support
Medarbetare


Besöksadress
Hans Michelsensgatan 9
211 20 Malmö

Postadress
Gleerups Utbildning AB
Box 367
201 23 Malmö

Du hittar oss i Öresundshuset, 500 meter från Malmö Central.

Gleerups finns i Öresundshuset, 500 meter från Malmö Central.