Hur delar jag planeringar med elever i Google Classroom respektive Microsoft Teams?

Innan du delar en länk via Google Classroom eller Microsoft Teams måste du först ge eleverna tillgång till planeringen.

1. Ge tillgång till en planering:
Klicka på den planering du vill dela.
Klicka på delningssymbolen.
Sök upp den grupp/klass du vill ge tillgång till materialet.
Välj hela klassen/gruppen eller enskilda personer.
Klicka på Spara.

2. Därefter kan du dela länken till planeringen via Google Classroom eller Microsoft Teams genom att klicka på knapparna för respektive plattform. Även denna funktion ligger under delningssymbolen.