Hur uppdaterar jag webbläsaren Google Chrome?

Vi rekommenderar alltid den senaste versionen av Google Chrome som standardwebbläsare för Gleerups digitala läromedel. Så här kontrollerar du att du har den senaste versionen av din Google Chrome som webbläsare:

- Uppe till höger i ditt webbläsarfönster finns det en meny som utmärks av tre prickar (lodrätt lagda). Klicka på den.

- Klicka på menyvalet "Hjälp".

- Klicka på menyvalet "Om Google Chrome".

En sida öppnas där det står vilken version du har. När du öppnar den så kollar den också om du behöver uppdatera, och på de flesta datorer uppdateras versionen automatiskt. Du kan behöva klicka på "Starta om"-knappen som dyker upp i detta skede.

Google Chrome >