Stepping Stone Delkurs 1 och 2 Elevwebb Individlic 12 mån | Gleerups

Stepping Stone Delkurs 1 och 2 Elevwebb Individlic 12 mån

Digital produkt
39 kr
exklusive moms

Stepping Stone är en serie basläromedel i engelska för grundläggande vuxenutbildning och även för ungdomar som inte har läst eller inte behärskar grundskolans kurs. Läromedlet kan med fördel också användas på gymnasiets introduktionsprogram eller för undervisning av nyanlända eller sent anlända elever på högstadiet. Serien består av tre delar: till Delkurs 1 och 2, till Delkurs 3 och till Delkurs 4. Till varje del finns elevbok, lärarhandledning, elevwebb och lärarwebb.

Stepping Stone Delkurs 1 och 2 riktar sig främst till elever som inte har läst engelska tidigare, men även till elever som känner att de vill repetera språket från grunden. Den senaste reformen i grundläggande vuxenutbildning innebär att grundskolans kurs i engelska delas upp i fyra delkurser. Denna nya upplaga är en omarbetning av Stepping Stone 1 och omfattar både delkurs 1 och 2.

Stepping Stone Delkurs 1 och 2 Elevwebb är elevens komplement till den tryckta boken och går lika bra att använda tillsammans med elevboken Stepping Stone Delkurs 1 och 2 som med elevboken Stepping Stone 1. Elevwebben innehåller allt ljud som hör till elevboken, interaktiva övningar i grammatik, ordförråd och läsförståelse, interaktiva ordlistor, länkar och studieguider. Inget material från föregående upplaga är borttaget. Här får eleven ett pedagogiskt och användarvänligt verktyg för att befästa och fördjupa sin språkinlärning.

Stepping Stone passar dig som:

  • söker ett lättillgängligt allt-i-ett-material för gruv- eller nyanlända elever
  • vill ha ett material som svarar mot den senaste kursplanen
  • vill ge dina elever de grundläggande byggstenarna i språket för både muntlig och skriftlig kommunikation
  • vill komplettera undervisningen med en stor mängd extra material, både tryckt och digitalt

Författare till Stepping Stone är Birgitta Dalin, Jeremy Hanson och Kerstin Tuthill, erfarna läromedelsförfattare och lärare med många år i klassrummet.

  • Artikelnr: 40682758

Produkter i serien